Referenties

Marjolein KLarenbeek HU – gezondheidszorg

Antoinette heb ik mogen ervaren als een zeer liefde-volle, enthousiaste, prettige, creatieve, spirituele, deskundige,(levens)ervaren, daadkrachtige en zeer ondersteunende coach! Antoinette legt goed en snel ergens de vinger op. Met behulp van theorie, maar vooral met veel praktische en duidelijke oefeningen, heeft Antoinette mij geholpen inzichten te krijgen in de manier waarop ik met gebeurtenissen omga en ze heeft mij vooral geleerd op een liefdevolle, gelijkwaardige wijze, vanuit mijn eigen wensen/behoeften/mogelijkheden/rol, zonder oordeel, open te staan voor de ander, om op een goede manier, in contact en verbinding met jezelf en de ander, te communiceren.

Ik ben zeer dankbaar voor wat ik van Antoinette heb mogen leren. Een les voor het leven! Ik ben dankbaar dat ik Antoinette als coach heb mogen krijgen.

Ik was daarmee in de beste handen.

Het was voor mij moeilijk om mijn verhaal (en zekerheid) los te laten. Dit heeft effect op het omgaan met mijzelf en anderen, in een betere samenwerking. Antoinette beheerst een palet aan kennis en kunde die zij inzet. Geweldig! Alleen maar complimenten!

Vooral voor haar creativiteit, veelzijdigheid, gedrevenheid, enthousiasme, gastvrijheid, steun, gulheid, attentheid, doorzettingsvermogen, kennis, kunde, inzet en nog veel meer zaken.

Koen Terra HU – techniek

Ik zie geen enkel negatief aspect van de coachingsessies en de manier waarop deze zijn vormgegeven door Antoinette. Ze is een goede gesprekspartner, open, doordringend en weet goed te vertalen waar de uitdagingen zitten of waar leerpunten liggen. Weet ook op welke manier dit op te pakken is of hoe hier aan te werken is.

Het doorvragen, goed luisteren en ook aspecten die besproken zijn later weer aan te halen als er raakvlakken zijn met andere onderwerpen – verbanden leggen. Dit blijft! Ook het terugkoppelen naar eerdere sessies helpt om de groei te zien.

Heel erg bedankt! Ik ben echt superblij met de sessies. Ik vond het een prettige manier van coaching en dit traject heeft voor mij heel veel opgeleverd.

Marissa de Wit (Inholland)

Antoinette is al enige tijd mijn coach en ik vind haar krachtig, duidelijk en ze schroomt niet om aan te pakken. Tegelijkertijd is ze heel invoelend, professioneel, helder en biedt structuur. Daarbij past ze haar interventies aan op wat werkt bij je. Ik heb in de afgelopen jaren ook gemerkt dat ze zich blijft ontwikkelen, waardoor ik dus ook steeds weer bij haar terugkom. Antoinette heeft me in een belangrijke periode gecoacht waar ik sterker en zelfbewuster uit ben gekomen.

Matthias van den Brandhof – Regiomanager extern – Hogeschool Utrecht

“De gesprekken waren een cadeautje!

Als onderdeel van een intern management development-traject van de Hogeschool Utrecht ben ik bij Antoinette terecht gekomen én later terug gekomen.

Niet voor niets.

Haar scherpe blik en kritische vragen gun ik een ieder!”